Cégünkről

A+P Módszer Gazdasági Tanácsadó Kft – 1992 óta

A+P MÓDSZER Gazdasági Tanácsadó Kft. 1992-től foglalkozik fizetésképelenségi és megszüntetési eljárásokkal, kiemelten felszámolási és csődeljárások lefolytatásával, végelszámolások lebonyolításával, vagyonrendezési eljárással, valamint ezen eljárások esetében hitelezői képviselettel, adósi tanácsadással, valamint reorganizációval. Társaságunk a felszámolói névjegyzékben szereplő felszámoló szervezet.

Alkalmazottjaink magasan képzett szakemberek, felszámolóbiztosaink több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy maximális tudással tudják kiszolgálni Tisztelt Ügyfeleinket.

Az elmúlt 30 év felszámolói tevékenységünk végzése során célul tűztük ki a fizetésképtelenségi helyzetbe került vállalkozások gyors és hatékony reorganizációját, fő szempont, hogy lehetőség szerint megmentsük a fizetésképtelen, de még működőképes, eredményes tevékenységet folytató vállalkozásokat a megszüntetéstől. Célunk még, hogy amennyiben a válsághelyzetben levő cégek tevékenységének továbbfolytatása már nem lehetséges, akkor minél gyorsabban és minél hatékonyabban, a hitelezői érdekeket szem előtt tartva, a legkisebb veszteségek mellett, átlátható módszertan alapján szüntessük meg azok működését és vezessük ki őket a gazdasági életből.

Munkatársak

Terdik Tibor

Terdik Tibor

felszámolóbiztos / ügyvezető

Pesti Tibor

Pesti Tibor

felszámolóbiztos